Hirdetmény

 

Meleg Ilona polgármester Somogysimonyi Község polgármestereként a Kormány által elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében 2020. március 17. napjától a következő intézkedéseket rendelem el településünkön:

1/ A Somogyzsitfai Közös Önkormányzati Hivatal a személyes ügyfélszolgálatot szünetelteti.
Személyes ügyintézésre csak kiemelten fontos, halaszthatatlan esetekben – időpont egyeztetés után – biztosítunk lehetőséget.

TELEFONON ÉS E-MAILEN

ELÉRHETŐSÉG

Igazgatás, Anyakönyvvezető 

   Somogyzsitfai Közös Önkormányzati Hivatal
  8734 Somogyzsitfa, Május 1 u. 64.

  Tel. / Fax: 85/310-323, 0630/279-3271

  e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,

Adó     

Somogyzsitfai Közös Önkormányzati Hivatal
   8734 Somogyzsitfa, Május 1 u. 64.
  Tel. / Fax: 85/310-323,

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szociális

Somogyzsitfai Közös Önkormányzati Hivatal
 8734 Somogyzsitfa, Május 1 u. 64.
  Tel. / Fax: 85/310-323,

  e-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 - postai úton   8734 Somogyzsitfa, Május 1 u. 64.
 - személyesen hozott beadvány elhelyezhető a Hivatal előtt kihelyezett postaládában.

2/ A Művelődési házat határozatlan időre bezáratom. A már lefoglalt időpontokban megtartandó rendezvények, foglalkozások kivétel nélkül elmaradnak.

3/ Védőnőnk Nyírő Viktória - további intézkedésig - kizárólag telefonos egyeztetés után és indokolt esetekben tart családlátogatást.
       Telefonszáma: 0630/342-7516

4/ Háziorvosi rendelésre kizárólag időpontegyeztetés után érkezzen, idős betegek receptírás miatt telefonáljanak, személyesen ne keressék fel a rendelőt!

Dr. Kremzner István    Telefon: 0630/247-3368

 Az egyéni felelősségvállalás kiemelt jelentőségű jelen helyzetben. Kérem a lakosságot, hogy a megelőzés érdekében tegyen meg minden tőle telhetőt!

Aki külföldi országokból tér haza, két hétig önkéntesen maradjon otthon!
Kérem Önöket, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük az emberek közötti érintkezést a koronavírus-járvány megfékezéséhez. Minden lakosunk figyelmét felhívom a gyakori és alapos kézmosás fontosságára! Vigyázzunk saját, családtagjaink és embertársaink egészségére. A járvány megelőzése főként rajtunk múlik, mi tehetünk érte a legtöbbet, közösen.

Fenti utasítások 2020. március 17. napjától visszavonásig érvényben maradnak!

Somogyzsitfai Közös Önkormányzati Hivatal:

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.